Ando Creando presents a la I JVE

logo Ando Creando

Ando Creando som una associació cultural amb un any de vida. El nostre objectiu principal és promoure l’educació, l’art i la cultura. Contem amb gent preparada i titulada que té relació amb el món de l’animació, el monitoratge, l’educació, la sociologia i la música, entre d’altres. Som un grup de joves compromeses amb l’educació integral, per això la nostra tasca es basa en la transmissió de valors: com la igualtat, la solidaritat i el respecte.

 

Promovem l’oci alternatiu en família per tal d’aprofitar les relacions intergeneracionals. Fomentem les activitats teatrals, de reciclatge, l’animació sociocultural, l’estima per la nostra terra i el medi ambient en general, l’aprenentatge de llengües, l’animació lectora i la musicoterapia. En totes les activitats que oferim ens basem amb la promoció de la cultura de pau, els drets humans i la igualtat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s