PLATAFORMA APOYO AL TALENTO

L’Ajuntament de Vila-real té el gust de presentar-vos una plataforma en línia que ha creat juntament amb joves titulats del municipi i que rep el nom de Plataforma de suport al talent de Vila-real.

Aquesta eina naix amb la il·lusió d’ajudar tots els joves professionals que tenim al municipi i amb la intenció d’aprofitar el seu talent i no deixar-lo perdre.

L’Ajuntament de Vila-real ha treballat amb aquests joves durant mesos i els ha donat l’oportunitat d’un treball qualificat. Després d’haver comprovat la seua professionalitat, vol llançar-los al món laboral perquè altres empreses i entitats del municipi els coneguen i, en cas de necessitats, saber que existeix aquesta plataforma i que poden accedir a aquesta borsa de perfils professionals qualificats.

Us animem que visiteu i guardeu aquesta plataforma, tant per a possibles necessitats laborals com per a possibles encàrrecs de projectes o estudis específics.

Tota la informació està disponible en l’adreça següent: http://pat.vila-real.es. i també, en la web de l’ajuntament de Vila-real, en el següent enllaç:  http://portaltreball.vila-real.es/  en el apartat  ARA-EMPREN.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i esperem que siga d’utilitat aquesta informació.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s