La Cámara de Comerç de Castelló col.labora al I Fòrum Vilaemprén

Juntament amb diferents entitats la Cámara de Comerç de Castelló col.labora al I Fòrum Vilaemprén que es fa a Vila-real en homenatge a l’ altleta Maria Vasco. El seu objectiu és promoure les diferents activitats i ajudar als emprenedors a tirar endavant amb les seues il.lusions.

La Cámara facilita cursos per ampliar coneixements i ajuda amb estratègies noves per dur a terme cadascuna de les fases d’ una nova empresa, un nou projecte fet amb entusiasme i la màxima dedicació per part dels nous emprenedors.

20140121_115358

Maria Vasco ens donará consells i ens parlará de la seua vida com a atleta i de com li ha canviat al retirar-se del món de l’ esport com a professional. S’ ha vist obligada a dur endavant els seus nous projectes i fer de la seua vida laboral una i.lusió. No podeu faltar!! Us esperem dimecres a les 18h de la vesprada a la BUC (Biblioteca Universitària i del Coneixement).  #FórumVilaemprén #mariavasco (www.jornadavilaempren.com)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s