Colomboandco

image1

– Quan es va fundar l’empresa?

Colomboandco naix fa pràcticament un mes, és a dir, aproximadament a principis de gener de 2015, a través de xarxes socials com Instagram, Facebook i Pinterest. D’aquesta manera podem afirmar que des d’aquest moment el nostre jove projecte s’introdueix com un més en el sector de la moda infantil. En colomboandco, entenem que emprendre un projecte no és cosa de dos dies, sinó d’un esforç continu que al costat de la gran competència i front la situació econòmica mundial a la qual ens enfrontem fa veure a la gent les seves idees i projectes molt negres, però en el nostre cas no volem rendir-nos ja que la nostra gran afició per la moda ens desperta aquesta il·lusió per començar i anar treballant poc a poc per tal d’aconseguir algun dia els nostres propòsits.

– Com va començar el projecte?

Colomboandco com a projecte, va començar causa de la nostra passió per la moda en termes generals, a més de disposar del nostre millor recurs, l’experiència d’una bona modista. Però la pregunta que molta gent ens fa és perquè moda infantil i perquè no hem seguit una altra línia de moda per a joves i adolescents. Doncs bé, la nostra decisió de llançar-nos al sector de moda infantil a part de la resposta esperada que és, ens agrada i ens encanta, observem que es tracta d’un sector on l’oferta potser no estiga tan explotada per les grans multinacionals, però sempre parlant en el sentit de l’estil que segueixen, ja que aquestes opten per estils més moderns. En canvi el nostre estil sempre es basa en unes gammes de colors més suaus, clàssiques i senzilles; i sense tenir la visió d’aquestes característiques només per als més resient naiscuts, sinó que també puguin existir en la peces de nens de fins a 10 anys. Tot i això som conscients que som moltes les que ens dediquem a apuesta feina, i al cap i a la fi tot producte que satisfà les mateixes necessitats que el teu es considera competència. A més d’això, creiem que aquest mercat segueix en moviment. A mares i àvies no els importa comprar roba per als seus petits, sinó tot el contrari, desitgen veure’ls ben guapos i senten il·lusió en fer-ho perquè saben que aquesta serà una etapa única en la vida. Dit això, confiem en la demanda de les mares i àvies, i per tant també nosaltres volem oferir-los el millor a elles.

– En què consisteix la vostra activitat?

En Colomboandco ens dediquem a dissenyar i crear moda infantil per encàrrec, és a dir, produïm a mida i segons els gustos i preferències del client, però sempre des de la línia que Colomboandco vol mostrar al mercat. La nostra línia de producció, es basa en un estil clàssic però a la vegada informal, jugant amb colors clars i principalment destacant la senzillesa. Així, la característica distintiva del nostre servei és que es dóna a través d’una atenció personal al client, és a dir, entenem al client com a producte, oferint un servei personalitzat i un elevat grau de contacte amb el client. El tallatge de les peces ronda principalment entre els 3 mesos i els 10 anys, però com bé hem dit, una de les nostres característiques és que ens adaptem bé a la demanda del client ja que produïm per encàrrec previ, el que també ens permet produir talles més grans. A més, produïm des de peces més bàsiques, del dia a dia, fins col·leccions d’esdeveniments importants com pot ser una comunió, casament, etc.

– Quins són els vostres objectius, a nivell professional, que us heu marcat en el vostre negoci / projecte?

El nostre principal objectiu en Colomboandco, és crear un estil de moda infantil simple i alhora dolç per mitjà de colors suaus, on puguem crear il·lusió a totes aquestes mares que estan passant per una etapa tan bonica com és veure créixer als seus petits i que finalment es veuen reflectides a elles mateixes. En Colomboandco, som conscients que a nivell nacional hi ha marques de moda infantil que ja han aconseguit això. Nosaltres no tenim la intenció de comparar-nos amb ningú, ni d’intentar arribar a ser com ningú, sinó de seguir la nostra pròpia línia de negoci, on creiem que la clau de tot és atendre el millor possible al client i aconseguir que aquest siga satisfet del nostre producte . Ara el nostre principal objectiu, és arribar a tots aquells que encara no ens coneixen i fer-los entendre que poden confiar amb nosaltres i amb el nostre producte. La confiança és una cosa que costa de guanyar, i en Colomboandco estem disposades a lluitar dur per aconseguir-la. Entenem que el món no està passant per un bon moment, però creiem en el nostre producte, les nostres idees, dissenys i el nostre treball en general. Per això, estem i seguirem dedicant molt de temps i esforç, ja que com bé sabem les coses ben fetes costen. Créixer a poc a poc, i no tirar la tovallola de la nit al dia, és el primer que es pot proposar un projecte que acaba de començar.

– Què opineu sobre les iniciatives per als emprenedors? Creiem que és una activitat molt important i alhora molt gratificant per a la gent que volen emprendre algun projecte, com bé som nosaltres. Aquestes iniciatives per als emprenedors donen molt suport i serveixen per entendre que no totes les coses són impossibles i que si un no ho intenta, mai sap que pot passar. Potser surtin bé o potser no, però si els recursos que un necessita i té, ho permeten, perquè no provar. Els joves d’avui en dia estem cada vegada més formats i estic seguríssima que hi ha moltíssims projectes tant a nivell local com nacional que si no fos per finançament ens sorprendrien de veritat. Hi ha gent molt bona.

– La innovació juga un paper important en el vostre negoci?

En el nostre negoci no creiem que el nostre producte sigui considerat com una cosa totalment innovadora, ja que la costura és una cosa que existeix des dels temps més remots. Però si considerem que la moda és una cosa que sempre existirà i en el nostre cas particular volem que també la costura personalitzada continuï com ha fet fins ara. Creiem que les persones cada vegada preferim productes més personalitzats i que ens defineixin més a nosaltres mateixos. Dit això, Colomboandco està disposat no a innovar en el producte de manera global, sinó més aviat en la manera de produir al més mínim detall, amb constància, treball i desig de que agradi al consumidor. Volem que el xiquet /eta assenyali la nostra peça quan la seva mare li pregunti: ¿quin et ve de gust posar-te avui?

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s