Hombre Cactus

hombrecactus_logo

– Quan es va fundar l’empresa?

Hombre Cactus es va fundar el 22 de Novembre de 2014

– Com va començar el projecte?

El projecte va néixer després d’investigar la zona i adonar-nos-en de la inexistència d’un espai on, a banda de poder trobar peces d’art o peces molt cuidades i fetes a mà, i per tant, molt exclusives, es pogueren realitzar tallers mensualment, presentacions de llibres, exposicions temporals d’artistes nacionals… En definitiva, un espai on gent amb interessos i gustos comuns poguera reunir-se i gaudir d’eixe ambient que es generés. A més a més, Hombre Cactus és un estudi de disseny i un lloc on poder trobar mobles restaurats molt delicats.

– En que consisteix la vostra activitat?

La nostra activitat, com ja hem dit abans, consisteix en poder reunir a gent amb interès per l’art i per tot allò que estiga fet a mà, mostrar-li una selecció de peces escollides amb molta cura i oferir-li altres activitats com ara tallers, exposicions temporals o presentacions de llibres, entre d’altres.

– Quins son els objectius, a nivell professional, que vos haveu marcat en el vostre negoci/projecte?

El nostre objectiu és diferenciar-nos com un espai únic on la gent puga trobar art i exclusivitat, peces molt cuidades i fetes a mà, on a banda es realitzen tallers mensualment, presentacions de llibres, exposicions temporals d’artistes nacionals…

– Que opineu sobre les iniciatives per a emprenedors?

Qualsevol ajuda a l’emprenedurisme és benvinguda en aquesta situació que travessem. Per tant, és molt important que des de l’ajuntament es recolzen les noves iniciatives i s’organitzen fires com aquesta.

– La innovació juga un paper important en el vostre negoci?

La innovació és molt important per al nostre negoci ja que hem d’estar a l’última en nous productes, noves marques i noves idees… per apropar al nostre públic tot allò que necessita.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s