Avuí el regidor Xus Sempere ha presentat oficialment la Jornada Vilaemprèn

This slideshow requires JavaScript.

L’Ajuntament de Vila-real organitza la II Jornada Vilaemprén

26 EMPRESES DE NOVA CREACIÓ, 16 ESTANDS DE VILABECA, 8 ENTITATS ASSESSORES I 32 JOVES BECARIS FORMARAN PART D’AQUESTA JORNADA

La BUC de Vila-real acollirà el proper 17 de febrer la II Jornada Vilaemprén, que naix de la inquietud de l’Ajuntament de Vila-real d’impulsar els projectes Vilabeca Emprén i, així, promoure l’esperit emprenedor dels joves de Vila- real .

El propòsit d’aquest dia no és un altre que el de reunir emprenedors de diferents perfils en un dia d’exposicions, tallers creatius, treball col·laboratiu i networking. Els emprenedors que han gaudit d’una Vilabeca Emprén, Experiència o Integra protagonitzaran el que serà el portal de llançament de les seues idees.

La jornada, gratuïta i oberta a tot el públic, està dirigida als joves que han participat en el programa Vilabeca, a més d’emprenedors, estudiants, empreses de nova creació o consolidades i entitats que promouen l’esperit emprenedor com el CEEI de Castelló, que ocuparà un estand d’assessorament per als joves.

La ponència inaugural serà a càrrec de la Fundació Globalis de Vila-real, que amb l’activitat “Valor de la innovació” presentarà diversos casos d’èxit.

Tot seguit es presentarà de nou la PAT, una plataforma que naix d’una iniciativa de l’Ajuntament de Vila-real per a posar en contacte els becaris, empreses i autònoms, http://patvila-real.blogspot.com.es.

Al llarg del matí, els assistents podran participar en les diferents zones de treball i assessorament que les empreses col·laboradores els oferiran i també podran escoltar de primera mà l’experiència de empreses joves amb èxit.

A més, els joves que ho desitgen podran presentar el seu projecte en tres minuts, i optaran a tres dels premis Vilaemprén en què es valoraran les idees, la creativitat i la manera de vendre el seu projecte.

L’acte finalitzarà amb la cloenda del programa Vilabeca i el lliurament de diplomes a tots els participants.

Tota la informació, així com la inscripció per als participants, es podrà descarregar des del web de la jornada, http://www.jornadavilaempren.com, o en les xarxes socials, com ara Twitter, Facebook i Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s