SANUT

IMG_2688

– Quan es va fundar l’empresa?

SANUT naix al gener de 2015 fruit de l’ il·lusió per crear un lloc de trobada entre la salut i la nutrició. Un espai on els pacients es troben com a casa i puguen descobrir que la dieta és més que unes pautes nutricionals, que ser escoltat, recolzat i espentat cap a una vida saludable transforma el que som.

– Com va començar el projecte?

El punt de partida del projecte van ser els pacients. Ells ens va espentar a créixer, a buscar noves maneres d’aconseguir  benestar i a incorporar a la nostra tasca diària ferramentes i tecnologia mèdica d’última generació per ampliar el que oferíem i millorar els resultats obtesos.

– En que consisteix la vostra activitat?

Som un centre de salut i nutrició. Oferim atenció nutricional personalitzada i acompanyada per professionals sanitaris especialitzats. Un seguiment del tractament per a aconseguir els objectius que junts prèviament ens marquem, i junt a aquest aprenentatge alimentari, al nostre centre podreu trobar molts tractaments mèdics-estètics per a  aconseguir els resultats desitjats. Cada tractament és únic, i el pacient juga el paper més important, és el protagonista de la nostra tasca. A més, també oferim tallers, workshops, xerrades,… sobre qualsevol temàtica relacionada amb la Salut.

– Quins son els objectius, a nivell professional, que vos haveu marcat en el vostre negoci/projecte?

  • Promoure la salut, reduint el nombre de patologies relacionades amb l’alimentació.
  • Perdre pes,aprenent a menjar de forma saludable i equilibrada.
  • Ensenyar als nostres pacients a adquirir bons hàbits alimentaris i mantindre’ls al llarg del temps.
  • Acompanyar el procés de cada pacient sent un reforç positiu.
  • Pautar dietes completes, variades i equilibrades adaptades a cada pacient.
  • Promoure la salut pública a través de xerrades, tallers, etc. en els diferents àmbits on la nutrició juga un paper fonamental.

– Que opineu sobre les iniciatives per a emprenedors?

Creem que són necessàries per a recolzar a tots aquells que tenen un bon projecte entre mans. L’administració juga un paper fonamental espentant totes aquestes iniciatives al nostre poble per a que les xicotetes i mitjanes empreses puguen donar-se a conèixer. Valorem de forma molt positiva l’organització d’aquests tipus d’esdeveniments que ens donen una oportunitat a tots aquells que estem començant a llaurar el nostre futur professional i volem fer-lo al nostre poble.

– La innovació juga un paper important en el vostre negoci?

El món de la salut i de l’estètica és pioner en innovació. És necessari estar obert a totes les noves propostes de tractament que els mateixos pacients demanen, per això la formació és un pilar molt important per a nosaltres.

Si volem competir efectivament, hem de buscar noves i millors formes de complir la nostra missió. Un grup de treball creatiu e innovador, cada dia té nous reptes als que enfrontar-se i a més de ser motivador, els serveis oferits als consumidors són de major qualitat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s