La II Jornada Vilaemprén ‘gradua’ els 35 beneficiaris de Vilabeca i es consolida com a fira de l’emprenedoria local

La II Jornada Vilaemprén ‘gradua’ els 35 beneficiaris de Vilabeca i es consolida com a fira de l’emprenedoria local

dimarts, 17 de febrer de 2015

II Jornada Vilaemprén_1

El programa de beques municipals Vilabeca acomiada la seua tercera edició i ho fa de la mà de la II Jornada Vilaemprén que ha reunit hui a la Biblioteca Universitària del Coneixement a 26 joves empreses de Vila-real i 16 estands de Vilabeca, on els becaris han exposat les seues idees de negoci i per al desenvolupament de la ciutat. L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha visitat la fira local de l’emprenedoria, acompanyat del regidor d’Innovació, Xus Sempere i l’edil d’Economia, Pasqual Batalla, en una jornada en la qual s’han lliurat els diplomes als 35 beneficiaris de la tercera edició de Vilabeca, que la pròxima setmana finalitzen la seua estada a l’Ajuntament.

“En només dues edicions, la Jornada Vilaemprén ha aconseguit duplicar la participació i consolidar-se com a punt de trobada del talent i l’emprenedoria en la nostra ciutat, un lloc per a exposar les idees pròpies però també per a escoltar, compartir i crear sinergies que es traduiran en oportunitats”, assenyala Benlloch. Per a això, a més dels estands, la jornada ha comptat amb activitats i conferències d’impuls de l’emprenedoria, com la xarrada pronunciada per la Fundació Globalis que, aprofundint en ‘El valor de la innovació’, ha servit per a inaugurar la jornada. El taller del CEEI de Castelló ‘Creix i amplia la teua xarxa de contactes’ o el concurs Ascensor de les idees, en el qual els participants han exposat els seus projectes de negoci en tres minuts, han estat altres de les activitats.

“Estem molt satisfets de com ha vingut funcionant en els últims anys tant el programa Vilabeca, que ens ha permés oferir una oportunitat als nostres joves però també poder aprofitar tot el seu talent en benefici de la ciutat, com aquesta Jornada Vilaemprén. Per això, anem a seguir aprofundint en aquest tipus d’iniciatives, reforçant el nostre compromís amb els joves, amb la innovació i amb la formació de l’esperit emprenedor”, conclou Sempere.

Galeria multimèdia

Imatges

II Jornada Vilaemprén_6 II Jornada Vilaemprén_5 II Jornada Vilaemprén_4

One response to “La II Jornada Vilaemprén ‘gradua’ els 35 beneficiaris de Vilabeca i es consolida com a fira de l’emprenedoria local

  1. Nos encantó poder participar como empresa en uno de los stands. Pudimos conocer otras empresas de la ciudad y tomar nota de nuevas ideas.

    Podéis ver en nuestro blog un pequeño resumen de la jornada en http://www.brickfieldidiomas.com/segunda-jornada-vilaempren/

    Saludos desde Brickfield

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s