Preparant la Jornada Vilaemprèn 2016

Ja estem preparant per a vosaltres la Jornada Vilaemprèn 2016 que tindrà lloc el pròxim 24 de FEBRER de 2016 en la BUC (Biblioteca Universitària del Coneixement)

QUÈ ES LA JORNADA VILAEMPRÈN?

Jornada Vilaemprèn, naix de la inquietud de l’Ajuntament de Vila-real d’impulsar els projectes Vilabeca Emprén i, així, promoure l’esperit emprenedor dels joves de Vila-real.

El propòsit d’aquest dia no és un altre que el de reunir emprenedors de diferents perfils en un dia d’exposicions, tallers creatius, treball col·laboratiu i networking.

Els emprenedors que han gaudit d’una Vilabeca Emprén, Experiència protagonitzaran el que serà el portal de llançament de les seues idees.

QUÈ ÉS VILABECA?

El projecte Vilabeca és un programa de beques que va començar en 2012 amb l’objectiu de fomentar a través de la creativitat l’esperit emprenedor dels joves de Vila-real que mai s’havien plantejat emprendre, d’ací el repte de la segona edició Vilabeca Emprèn.

Un programa de beques d emprenedoria social, ja que un dels requisits dels becats és que el projecte tinga repercussió o benefici a la societat de Vila-real.

Voleu veure com va anar l’any passat?

This slideshow requires JavaScript.

video Vilabeca 2015

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s