Go!Soocial present a la 3JVE

menta

El servei principal de Go!Soocial es la gestió de reds socials per a empreses (Community Management). A més a més també oferim la possibilitat de crear continguts per a blogs, disseny de pàgines web, formació en reds socials per a empreses, realizació de plans de actuació en reds socials (social media plan), SEO, SEM, etc.

2- Quan es va fundar l’empresa?/ Com va començar el vostre projecte?

L’empresa va començar la seva activitat al Maig de 2014 tot i que no es coneix com a Go! Soocial fins a Setembre de 2015, on es va donar un pas avant i es va apostar per la creació de una imatge de marca que potenciara els serveis que s’ofereixen i donara un toc de profesionalitat.

3- En què consisteix la vostra activitat?

Principalment, Go!Soocial s’encarrega de la gestió de reds socials (Community Management) per a empreses que, o no tenen temps de realitzar tal gestió o creuen que es convenien deixarlo en mans profesionals. Go!Soocial treballa en Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Pinterest, Google+ etc, on es publiquen continguts, es creen concursos, es fan contactes nous, es reforça l’enllaç amb els contactes existents, etc. A més a més també oferim la possibilitat de crear continguts per a blogs en varies llengües (valencià, castellà, anglés i francés) tenin en compte els principis del SEO per a posicionar els articles creats el millor posible de forma orgánica. El contingut a una pàgina web es molt important per a poder arribar a posicionarse pero també per a oferir valor als usuaris. A més a més si el client vol podem preparar-li una campanya SEM (marketing en buscadors, anuncis patrocinats en reds socials, etc) per apareixer en les primeres posicions als buscadors i arribar a tot el seu public objetiu., L’empresa que no està a internet no existeix. Avui en día hi ha moltes empreses que no mantenen la seva pàgina web actualitzada o està totalment desfasada. Go!Soocial s’encarrega de fer-li una pàgina totalment nova o del manteniment d’aquesta. La majoría de comerços no aprofiten l’entorn online per a vendre els seus productes. Go! Soocial crea pàgines amb tenda online per a que el petit comerç puga donar eixida a tos els seus productes. Aquesta operació es veu millorada amb la seva gestió en Reds Socials. Per si no hi ha prou, Go!Soocial sap que moltes empreses prefereixen gestionar elles mateixa les seves reds socials. Per aquest motiu col.laborem amb una empresa de formació mitjançant la fundació tripartita oferint formació en reds socials per a que ells mateixos puguen gestionar-les.

4- Quins són els objectius, en l’àmbit professional, que us heu marcat en el vostre negoci/ projecte?

Oferir un servei de qualitat i personalitzat al máxim possible. A més a més Go!Soocial vol creixer per a poder competir de forma optima a un mercat complicat. Busquem la evolució continua sense tancarnos a noves oportunitats.

5- La innovació juga un paper important en el vostre negoci?

La innovació juga un paper molt important a Go!Soocial. Internet es un entorn cambiant on s’ha d’estar innovant continuament per a poder sobreviure. Es pot arribar a pensar que tot està inventat pero, lluny de la realitat, encara queda molt de cami per fer.

6- Què opineu sobre les iniciatives com la Jornada Vilaemprèn per a emprenedors?

Iniciatives com aquesta fan molta falta a la ciutat de Vila-real en concret i a Espanya en general. S’acabat el mercat laboral tal i com el coneixem, per tant es el torn dels emprenedors i tota ajuda es ben rebuda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s