Coneixem a les emprenedores de Cucanya

Cucanya_Logo_NOSubtitol_Color

Des de Cucanya oferim una gran varietat de serveis que van dirigits a diferents sectors de població: infants, adults, gent gran i famílies. Les activitats que proposem s’inscriuen dins de l’àmbit educatiu, esportiu i l’animació així com la millora integral de la societat. Oferim activitats en família, activitats extraescolars, serveis esportius, animacions, projectes d’integració i inclusió social…i tot allò que es demande en l’àmbit social.

Cucanya està formada per Angi i Mari, dos joves mestres de Vila-real que front a la incertesa del futur i les poques opcions que teníem d’aconseguir una feina estable, vam decidir no deixar de formar-nos però poder treballar al mateix temps en allò que ens agradava. Actualment ja contem amb dos anys d’experiència i considerem que és una feina dura i difícil però que ens aporta un gran creixement personal. 

El començament del projecte va ser complicat, però no vam dubtar en cap moment de portar-lo endavant. Des del primer moment hem rebut una gran acceptació de la gent amb qui hem treballat i això ens ha aportat una gran satisfacció personal així com l’oportunitat de seguir obrint-nos el camí poc a poc i amb fermesa. 

Les nostres activitats, com ja hem dit, són molt variades i s’adapten a les demandes o les necessitats que observem en el nostre dia a dia en societat. Volem dir que l’educació, com a mestres, és la base de la nostra línia d’actuació, ja que està al capdavant de qualsevol de les nostres activitats. Alguns exemples d’activitat que podríem esmentar són els següents: activitats en família, tallers per a infants, gent gran o adults, xerrades, activitats extraescolars, animacions, cursos, escoles d’estiu, nadal o festes, entre altres.

Com a objectius professional podem dir que treballar en l’àmbit que ens apassiona i seguir amb la nostra formació dins d’aquest camp com estem fent actualment. A més, poder millorar a nivell general la societat en tots els seus àmbits.

Creiem que les iniciatives per a emprenedors són moltes més de les que la societat coneix i això pot fer que molta gent amb bones idees no estiga segura de tirar endavant el seu projecte. Pensem que possiblement deuria haver una millora de la difusió d’aquestes iniciatives per ajudar als joves i a la gent emprenedora en general.

Potser en el nostre sector és difícil veure la innovació, però nosaltres encara tenim l’esperança de poder obrir un nou món per a la gent gran i els adults. Aquesta seria l’àmbit innovador en el qual s’inscriuria la nostra empresa però hem de dir que no és fàcil accedir-hi a aquest públic. Tot i això, no ens donem per vençudes.

Cucanya_Logo_facebook perfil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s