Novatègia, jove empresa a la 3JVE

logo_novategia

Novatègia és una empresa dedicada, principalment, a dos sectors.

El primer és la consultoria estratègica especialitzada en Smart Cities. Preparem estratègies perquè les ciutats puguen solucionar els reptes que els fan arribar a ser una Smart City. Es tracta de planificar objectius possibles a llarg termini i definir com assolir-los. Oferim serveis per tal d’ajudar a millorar la gestió institucional dels recursos existents i posant a l’abast les fonts de finançament disponibles, orientat a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

D’altra banda treballem oferint serveis integrals de comunicació i marketing, tant per a institucions com per a empreses privades.

2- Quan es va fundar l’empresa?/ Com va començar el vostre projecte?

L’empresa es va constituir a principis de 2016. Neix de la detecció d’una necessitat de les institucions en trobar solucions estratègiques per tal de convertir-se en ciutat més habitables i més intel·ligents.

A més, per les característiques dels treballadors i socis de l’empresa, podem oferir serveis integrals de comunicació i planificació d’esdeveniments i no renunciem a aquest mercat tant a l’àmbit públic, al que tenim una ampla experiència, com al privat al que també hem treballat.

3- En què consisteix la vostra activitat?

Oferim una sèrie de productes a institucions que els ajuden a millorar la seua ciutat i, al mateix temps, la qualitat de vida de la ciutadania.

En els temes comunicatius, ens hem especialitzat en campanyes de difusió fora dels mitjans convencionals i accions de relacions públiques.

4- Quins són els objectius, en l’àmbit professional, que us heu marcat en el vostre negoci/projecte?

Garantir la qualitat dels serveis que oferim i avantposar el benefici de les ciutats a les que oferim els nostres productes.

Optimitzar els recursos dels clients per aprofitar al màxim allò del que disposem.

5- La innovació juga un paper important en el vostre negoci?

És la base del que proposem.

6-Què opineu sobre les iniciatives com la Jornada Vilaemprèn per a emprenedors?

Una inciativa molt interessant que permet a les joves empreses de la ciutat i els seus voltants posar-se en contacte i donar-se a conèixer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s