Vila-real celebra la 4ª Jornada Vilaemprèn el pròxim 16 de Març.

cropped-fb-banda.jpg

L’Ajuntament de Vila-real organitza la 4 JORNADA VILAEMPRÈN, la finalitat de la qual és promoure i activar als professionals del programa AVALEM JOVES. Una jornada oberta i participativa per als joves talents de Vila-real.

Aquesta Jornada que es celebra a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), compta un any més amb conferències, tallers, taules rodones perquè els assistents puguen gaudir d’una experiència enriquidora per al seu desenvolupament com a professionals.

La jornada compta amb el suport d’entitats com la Cámara de Comercio de Castelló que aquest any ens acosta al ponent Enric Lladó.

Enric Lladó és Consultor expert en Pragmàtica de la Comunicació i es dedica al desenvolupament de la Capacitat de Comunicació i Canvi de les persones, les organitzacions i les marques. Actualment presta serveis a empreses com Procter&Gamble, Danone, Granini, Asepeyo, Adecco, Mahou San Miguel, JapaneseTobacco International, Ferrovial, Esade, Unitat Editorial o Syngenta, entre unes altres. És autor dels llibres “El libro Grande de la PNL”,”El Camino del directivo Coach”,”La estupidez de las Organizaciones”, “Tocar con palabras” i “Presencia y Poder”. Autor del model “La Millor Presentació de la teva Vida”, el vídeo de la qual en Youtube té ja més d’un milió de visualitzacions.

Llicenciat en Marina Civil per la Universitat Politècnica de Catalunya (número 1 de la promoció), Consultor Master en Desenvolupament Organitzatiu i Consultoria de Processos per GR-Institute de Tel Aviv i Màster en Coaching i Programació Neuro-Lingüística.

17 anys d’experiència professional realitzant funcions de gestió en grans multinacionals com a Grup Generali, Arbora&Ausonia i Procter&Gamble.

Enric Lladó serà l’encarregat de la Màster Class inaugural perquè els Joves puguen “Trobar el seu treball perfecte”.

Ens acompanyaran també entitats com la Fundación Globalis qui durant l’any ha impartit formació als joves del programa EMCUJUS, el Pacte ceràmic, el CEEI, Efecte Vila-real, Adavi. Ells estaran durant la jornada amb els seus estands per a assessorar els joves que ho desitgen.

Comptarem amb una Taula Rodona molt interessat amb joves que han participat altres anys amb els programes Vilabeca de l’Ajuntament de Vila-real i que ens contaran de primera mà la seua evolució professional. Escoltarem també als joves dels programes EMCUJUS I EMPUJUS que ens donaran una pinzellada de com han treballat aquests mesos a l’Ajuntament de Vila-real i com ha repercutit la seua feina en l’àmbit de la ciutat.

Els mateixos joves participants dels programes AVALEM JOVES rebran de la mà de l’Alcalde de la ciutat José Benlloch uns diplomes en agraïment a la confiança dipositada en els programes d’ocupabilitat oferits.

Una jornada participativa on durant el dia també es podrà conèixer una mostra de Joves empreses de la nostra ciutat que estaran allí per a assessorar i contar la seua experiència als joves participants de la jornada.

Per a la vesprada comptarem amb una jornada lúdica i d’aprenentatge on qui ho desitge (i prèvia inscripció) podrà participar en els premis VILAEMPRÈN. Aquests premis es lliuren als qui millor exposen a l’Elevator Pitch. El jurat d’assessors més l’opinió del públic assistent seran els qui decidiran els guanyadors en les categories del concurs que són: Premi al millor PROFESSIONAL JÚNIOR, a la millor idea per a la ciutat amb el premi INNOVA VILA-REAL o el premi a la millor EMPRESA JUNIOR.

La cloenda serà a càrrec del Vila-realenc Abel Garcia Arcas, Tècnic Superior en Activitats Físic -Esportives, Contramestre de Capoeira i Expert en Arts Marcials, Professor d’Acrobàcies i Habilitats Socials, Actor i Ballarí, Autor i Investigador de la Comunicació Emociona. Autor del llibre ROMPIENDO LAS REGLAS. Ell els proposa el taller “Emprendre amb flexibilitat”.

Una jornada gratuïta i oberta a tot el món que vulga participar fins a completar aforament i prèvia inscripció.

No dubteu en fer les vostres consultes a jornadavilaempren@gmail.com telfs: 655809933 o al 964536101

——————————————————————————————————————————-

fb mosca

 

Vila-real celebra la 4ª Jornada Vilaemprèn el próximo 16 de Marzo.

El Ayuntamiento de Vila-real organiza la 4 JORNADA VILAEMPRÈN, la finalidad de la cual es promover y activar a los profesionales del programa AVALEM JOVES. Una jornada abierta y participativa para los jóvenes talentos de Vila-real.

Esta Jornada que se celebra en la Biblioteca Universitaria del Conocimiento (BUC), cuenta un año más con conferencias, talleres, mesas redondas porque los asistentes puedan disfrutar de una experiencia enriquecedora para su desarrollo como profesionales.

La jornada cuenta con el apoyo de entidades como la Cámara de Comercio de Castelló que este año nos acerca al ponente Enric Lladó.

Enric Lladó es Consultor experto en Pragmática de la Comunicación y se dedica al desarrollo de la Capacidad de Comunicación y Cambio de las personas, las organizaciones y las marcas. Actualmente presta servicios a empresas como Procter&Gamble, Danone, Granini, Asepeyo, Adecco, Mahou San Miguel, JapaneseTobacco International, Ferrovial, Esade, Unidad Editorial o Syngenta, entre otras. Es autor de los libros “El libro Grande de la PNL”, “Lo Ando de el DIRECTIVO COACH”, “La estupidez de las Organizaciones”, “Tocar cono palabras” y “Presencia y Poder”. Autor del modelo “La Mejor Presentación de la tuya Vida”, el vídeo de la cual en Youtube tiene ya más de un millón de visualizaciones.

Licenciado en Marina Civil por la Universitat Politècnica de Catalunya (número 1 de la promoción), Consultor Master en Desarrollo Organizativo y Consultoría de Procesos por GR-Institute de Tel Aviv y Máster en Coaching y Programación Neuro-Lingüística.

17 años de experiencia profesional realizando funciones de gestión en grandes multinacionales como Grupo Generali, Arbora&Ausonia y Procter&Gamble.

Enric Lladó será el encargado de la Master Class inaugural porque los Jóvenes puedan “Encontrar su trabajo perfecto”.

Nos acompañarán también entidades como la Fundación Globalis quién durante el año ha impartido formación a los jóvenes del programa EMCUJUS, el Pacte Cerámic, el CEEI, Efecte Vila-real, Adavi. Ellos estarán durante la jornada con sus estands para asesorar los jóvenes que lo desean.

Contaremos con una Mesa Redonda muy interesante con jóvenes que han participado otros años en los programas Vilabeca del Ayuntamiento de Vila-real y que nos contarán de primera mano su evolución profesional. Escucharemos también a los jóvenes de los programas EMCUJUS Y EMPUJUS que nos darán una pincelada de cómo han trabajado estos meses en el Ayuntamiento de Vila-real y cómo ha repercutido su trabajo en el ámbito de la ciudad.

Los mismos jóvenes participantes de los programas AVALEM JOVES recibirán de la mano del Alcalde de la ciudad José Benlloch unos diplomas en agradecimiento a la confianza depositada en los programas de ocupabilitat ofrecidos.

Una jornada participativa donde durante el día también se podrá conocer una muestra de Jóvenes empresas de nuestra ciudad que estarán allí para asesorar y contar su experiencia a los jóvenes participantes de la jornada.

Por la tarde contaremos con una jornada lúdica y de aprendizaje donde quién lo desee (y previa inscripción) podrá participar en los PREMIOS VILAEMPRÈN. Estos premios se entregan a quienes mejor exponen en el Elevator Pitch. El jurado de asesores más la opinión del público asistente serán quienes decidirán los ganadores en las categorías del concurso que son: Premio al mejor PROFESIONAL JÚNIOR, a la mejor idea para la ciudad con el premio INNOVA VILA-REAL o el premio a la mejor EMPRESA JUNIOR.

La clausura será a cargo del vila-realense Abel Garcia Arcas, Técnico Superior en Actividades Físico -Deportivas, Contramestre de Capoeira y Experto en Artes Marciales, Profesor de Acrobacias y Habilidades Sociales, Actor y Bailarín, Autor e Investigador de la Comunicación Emociona. Autor del libro ROMPIENDO LAS REGLAS. Él los propone el taller “Emprender con flexibilidad”.

Una jornada gratuita y abierta en todo el mundo que quiera participar hasta completar aforo y previa inscripción.

No dudéis hacer vuestras consultas a jornadavilaempren@gmail.com telfs: 655809933 o al 964536101

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s