La IV Jornada Vilaemprén es consolida com a esdeveniment de referència per a l’emprenedoria juvenil i ‘diploma’ una quinzena de participants del programa Avalem Joves+

 

This slideshow requires JavaScript.

 

La Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) ha acollit hui la IV Jornada Vilaemprén, amb el comiat de 14 dels 55 participants en els programes Avalem Joves+ de la Generalitat i un nou format que la converteixen en un esdeveniment de referència per a l’emprenedoria juvenil a tota la província de Castelló. L’alcalde, José Benlloch, qui, juntament amb el regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha lliurat els reconeixements, s’ha mostrat orgullós del funcionament d’aquesta edició, que “ha passat de ser la Vilabeca que tots coneixem -un programa pioner impulsat per l’Ajuntament-, al programa Avalem Joves, una evolució que ha sigut possible gràcies a l’ajuda de la Generalitat, el Servef i el Fons Social Europeu, encara que mantenint l’essència de la iniciativa: donar una oportunitat als nostres joves perquè no hagen d’anar-se’n de Vila-real”.

En aquest sentit, l’edil d’Economia afegeix: “Malgrat les dificultats, i gràcies a l’ajuda que ara sí rebem, hui celebrem aquesta important jornada, en la qual ens acomiadem d’alguns joves que han format part d’aquest programa i que han pogut tenir la seua primera oportunitat laboral a l’Ajuntament, la seua casa, a més d’una formació que els obrirà moltes portes en el mercat laboral”. Igual que en anteriors edicions, els participants també s’han format per potenciar les seues habilitats professionals i personals, amb la col·laboració de Gmajúscula, Globalis i la Cambra de Comerç de Castelló, presents en la jornada, així com entitats com el Pacte per la Ceràmica, el CEEI, Efecte Vila-real o Adavi.

Aquest any i per primera vegada l’Espai Jurídic d’Estudis Laborals de la Universitat JaumeI ens ha acompanyat obrint una convocatòria en la que vora un centenar d’alumnes han participat en l’activitat reconeguda amb 0’5 Crèdits.

La sessió ha comptat amb la master class del consultor expert internacional en Pragmàtica de la Comunicació Enric Lladó  on vora 200 persones han gaudit del la pràctica sessió magistral del ponent.

29313165_1891423687596505_7358526587620930890_n29339729_1891424314263109_3272633457707930716_n

Una taula redona protagonitzada per joves que van passar pels programes Vilabeca. La xarrada ha mostrat també l’evolució professional dels participants d’Avalem Joves, que posteriorment han rebut els diplomes que acrediten el seu pas per aquesta experiència laboral.

El concurs Vilaemprén Elevator Pitch, que ofereix un minut per a exposar projectes d’innovació davant el Jurat d’Assessors: Cámara de Comerç, CEEI, RH en POSITIU, Fundación Globalis, Xus Sempere ex-regidor i gerent de Novatègia, Adavi, resultaren guanyadors dels PREMIS VILAEMPRÈN:

Millor Professional Júnior: ANNA i REYES AYMERICH

Millor Projecte d’Empresa: WEB DEJADEPENSAR (PABLO ORTELLS,SERGIO RODRÍGUEZ  i CARLOS BASELGA)

Millor Projecte Innova:  JUAN MARTÍNEZ ROYO 

Elevator Pitch - Vilaemprén (2018)

 

i per tancar van gaudir del taller d’emprenedoria del tècnic superior en activitats físic-esportives Abel García Arcas han sigut unes altres de les activitats de la jornada.

20180316_18013220180316_182237-1

El programa Avalem Joves+ és un dels programes d’ocupació desenvolupats en 2017 per l’Ajuntament de Vila-real. En total, el passat exercici s’han gestionat més de tres milions d’euros en aquest tipus de plans, dirigits a facilitar la incorporació al mercat laboral de perfils molt variats, que han arribat a 400 persones.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s